Dagelijkse beoefeningen
Dagelijkse beoefeningen
Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in verschillende jaren in Frankrijk heeft gegeven over het onderwerp de voorbereidende beoefeningen voor meditatie.
€ 13,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit boekje is de eerste van de reeks Bundels en is een bundeling van lessen die de eerwaarde Dagpo Rinpochee gedurende verschillende jaren in zijn centrum in Frankrijk en voor Kadam Chöling in Nederland heeft onderwezen. Het bevat een zeer complete uitleg van een aantal dharma-beoefeningen die dagelijks gepraktiseerd kunnen worden. De beoefeningen worden gekenmerkt als voorbereidingen voor de meditaties op de Stadia van het Pad naar de Verlichting en hebben als belangrijkste effect dat de geest gezuiverd wordt van verduisteringen en er enorm veel positieve verdienste mee gecreëerd wordt.
Op een uiterst praktische, gemakkelijk toepasbare manier, legt Dagpo Rinpochee uit hoe wij offergaven kunnen aanbieden aan de Boeddha, hoe we op een correcte manier neerbuigingen dienen te maken, hoe we het zevendelig gebed zo goed mogelijk kunnen beoefenen en wat de juiste manier is voor het uitvoeren van de lange mandala offerande. Tevens geeft Rinpochee een bijzonder uitgebreid commentaar op de Bodhisattva's Bekentenis van Overtredingen, een specifieke beoefening waarmee we onze geest kunnen zuiveren van verduisteringen en negatief karma.

Webwinkel Stichting Kadam Chöling

Zijlweg 286, 2015 CN Haarlem

e-mail: tinekedldb@home.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies