Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
De-Instructies-van-de-Dierbare-Spirituele-Meester-De-tussenliggende-en-hoogste-motivatie De Instructies van de Dierbare Spirituele Meester, De tussenliggende en hoogste motivatie

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 2002 in Amstelveen en 2003 in Heijningen heeft gegeven met als onderwerp de tussenliggende en hoogste motivatie.
15,00
Per stuk

De-weg-naar-geluk De weg naar geluk

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in juni 2011 in Haarlem heeft gegeven met als onderwerp De weg naar geluk, een illusie of werkelijkheid.
13,50
Per stuk

Een-Boeddhistische-Aanpak-in-tijden-van-Crisis Een Boeddhistische Aanpak in tijden van Crisis

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 2009 in Haarlem heeft gegeven met als titel ‘Een boeddhistische aanpak in tijden van crisis'.
10,00
Per stuk

Een-Lamp-voor-het-Pad-naar-de-Verlichting Een Lamp voor het Pad naar de Verlichting

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 2009 in Nijmegen heeft gegeven met als onderwerp Een Lamp voor het Pad naar de Verlichting.
10,00
Per stuk

Een-Uitleg-van-De-Hart-Soetra Een Uitleg van De Hart Soetra

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in januari 1997 in Amstelveen heeft gegeven over De Hart Soetra.
13,50
Per stuk

Een-Uitleg-van-De-Spirituele-Leraar-van-veraf-aanroepen Een Uitleg van De Spirituele Leraar van veraf aanroepen

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in september 2017 en in februari 2018 in Haarlem heeft gegeven over de tekst De Spirituele Leraar van veraf aanroepen van Pab
16,00
Per stuk

Een-Uitleg-van-Een-Lied-van-Ervaring Een Uitleg van Een Lied van Ervaring

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Kyabje Yongdzin Ling Rinpochee in april 2019 in Amsterdam heeft gegeven over de tekst Een Lied van Ervaring van Je Tsong Khapa.
11,25
Per stuk

Een-Uitleg-van-Het-Comfortabele-Pad Een Uitleg van Het Comfortabele Pad

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in november 2014 in Haarlem heeft gegeven over de tekst Het Comfortabele Pad van Lozang Chökyi Gyältsen, de eerste Panchen La
10,00
Per stuk

Een-Uitleg-van-Het-Comfortabele-Pad-deel-2 Een Uitleg van Het Comfortabele Pad, deel 2

In september 2017 is Dagpo Lama Rinpochee verdergegaan met het onderricht op basis van de Delam, Het Comfortabele Pad [naar Alwetendheid] van Lozang Chökyi Gyältsen, de eerste Panchen Lama (1567-1662)
12,50
Per stuk

Geduld-en-Wijsheid Geduld en Wijsheid

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in september 2010 in Haarlem heeft gegeven met als titel ‘Tolerantie en wijsheid in een complexe samenleving. Een boeddhist
11,00
Per stuk

Gelijkmoedigheid Gelijkmoedigheid

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in juni 2014 in Haarlem heeft gegeven met als onderwerp Gelijkmoedigheid.
10,00
Per stuk

Karma-Sterven-en-Wedergeboorte Karma, Sterven en Wedergeboorte

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 2008 in Haarlem heeft gegeven met als onderwerp karma, sterven en wedergeboorte.
8,50
Per stuk

Leven-en-Leer-van-de-Boeddha Leven en Leer van de Boeddha

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 1996 in Emst heeft gegeven met als onderwerp het Leven en de leer van de Boeddha.
13,50
Per stuk

Lo-Rig Lo Rig

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 1995 en 1996 in Amstelveen heeft gegeven met als onderwerp de lo rig, geest en cognitie.
14,00
Per stuk

Luisteren-nadenken-en-mediteren Luisteren, nadenken en mediteren

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 1998 in Amstelveen heeft gegeven met als onderwerp Luisteren, nadenken en mediteren.
13,50
Per stuk

Sterven-en-Stervensbegeleiding Sterven en Stervensbegeleiding

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in december 2007 in Haarlem heeft gegeven met als onderwerp sterven en stervensbegeleiding.
9,50
Per stuk

Vertrouwen-Aspiratie-en-Enthousiaste-Volharding Vertrouwen, Aspiratie en Enthousiaste Volharding

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in september 2006 in Haarlem heeft gegeven met als onderwerp vertrouwen, aspiratie en enthousiaste volharding.
11,00
Per stuk

Vijftig-Verzen-over-Toewijding-aan-de-Spirituele-Meester Vijftig Verzen over Toewijding aan de Spirituele Meester

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee heeft gegeven met als onderwerp de vijftig verzen over toewijding aan de spirituele meester.
13,50
Per stuk

Zinvolle-Dharma-beoefening Zinvolle Dharma-beoefening

Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 2004 in Amstelveen heeft gegeven met als onderwerp zinvolle Dharma-beoefening.
11,00
Per stuk


Webwinkel Stichting Kadam Chöling

Zijlweg 286, 2015 CN Haarlem

e-mail: tinekedldb@home.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies