Een Uitleg van Het Comfortabele Pad
Een Uitleg van Het Comfortabele Pad
Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in november 2014 in Haarlem heeft gegeven over de tekst Het Comfortabele Pad van Lozang Chökyi Gyältsen, de eerste Panchen La
€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In november 2014 is de eerwaarde Dagpo Lama Rinpochee in Nederland begonnen met het geven van onderricht op basis van de Delam, Het Comfortabele Pad naar Alwetendheid van Lozang Chökyi Gyältsen, de eerste Panchen Lama (1567-1662). Dit transcript is de vastlegging van dat eerste onderricht. De basistekst, Het Comfortabele Pad, geeft enerzijds verhelderende en inspirerende beschrijvingen van alle meditaties op de stadia van het pad naar de verlichting en vormt anderzijds een beknopt overzicht voor de meditaties.
Dagpo Lama Rinpochee gaf in dit weekend een bijzonder heldere en nadere uitleg van deze tekst en hoe deze instructies toe te passen in onze meditaties. Hij ging daarbij vooral in op de eerste twee onderwerpen in de Lamrim, de juiste manier van toewijding aan de spirituele leraar en het kostbare mensenleven.

Webwinkel Stichting Kadam Chöling

Zijlweg 286, 2015 CN Haarlem

e-mail: tinekedldb@home.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies