Een Uitleg van De Spirituele Leraar van veraf aanroepen Een Uitleg van De Spirituele Leraar van veraf aanroepen
Een Uitleg van De Spirituele Leraar van veraf aanroepen Een Uitleg van De Spirituele Leraar van veraf aanroepen
Een Uitleg van De Spirituele Leraar van veraf aanroepen
Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in september 2017 en in februari 2018 in Haarlem heeft gegeven over de tekst De Spirituele Leraar van veraf aanroepen van Pab
€ 16,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In september 2017 en in februari 2018 is de eerwaarde Dagpo Lama Rinpochee in het centrum van Kadam Chöling in Haarlem begonnen met een uitleg van de tekst De Spirituele Leraar van veraf aanroepen van Pabongka Dordje Chang Dechen Nyingpo (1878-1941).
De tekst, De Spirituele Leraar van veraf aanroepen, is in versvorm en geeft in bijzonder mooie verzen het belang van toewijding aan een spirituele leraar op het boeddhistische pad aan. De verzen vormen een basis voor de meditaties op de stadia van het pad naar de verlichting.
Tijdens het eerste weekend heeft Dagpo Lama Rinpochee een heldere en uitgebreide uitleg gegeven van het eerste vers van deze tekst. Hij is daarbij zeer uitgebreid ingegaan op wat een boeddha is, de verschillende corpora of kaya’s waaruit een boeddha bestaat en de grote betekenis van toewijding aan een spirituele leraar op het boeddhistische pad.
Tijdens het tweede weekend in 2018, heeft Rinpochee de andere verzen uitgelegd en deze verbonden met de meditaties op de stadia van het pad naar de verlichting.
Dit transcript bevat zowel de basistekst als de transcripties van het onderricht van beide weekenden.

Webwinkel Stichting Kadam Chöling

Zijlweg 286, 2015 CN Haarlem

e-mail: tinekedldb@home.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies