Een Boeddhistische Aanpak in tijden van Crisis
Een Boeddhistische Aanpak in tijden van Crisis
Dit transcript is een weergave van het onderricht dat Dagpo Lama Rinpochee in 2009 in Haarlem heeft gegeven met als titel ‘Een boeddhistische aanpak in tijden van crisis'.
€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In dit boek wordt een rijkdom aan methoden en technieken uiteengezet, gebaseerd op het gedachtegoed van de historische Boeddha Shakyamoeni. Wanneer men dit gedachtegoed bestudeert en vooral ook toepast, blijkt het tijdloos te zijn, want ook vandaag de dag kan eenieder die dat wil hiermee de kwaliteit van zijn leven aanzienlijk vergroten. Het leidt op korte en op lange termijn naar meer geluk en innerlijke vrede.
 
De eerwaarde Dagpo Lama Rinpochee geeft in dit transcript een heldere uitleg over verschillende aspecten van de boeddhistische leer die ons leven in een grotere context plaatsen en diepe betekenis geven, zoals het kostbare mensenleven, vergankelijkheid, karma en de verbondenheid van alle voelende wezens. Ook geeft Rinpochee specifieke waardevolle adviezen over hoe wij kunnen omgaan met tijden van crisis en lijden in het algemeen. We worden uitgenodigd te onderzoeken of wij in ons eigen leven iets aan deze methoden en technieken hebben en vervolgens om onze gunstige omstandigheden  en ongelooflijke menselijke capaciteit volledig aan te wenden om werkelijk ultiem geluk te realiseren voor onszelf en voor anderen.

Webwinkel Stichting Kadam Chöling

Zijlweg 286, 2015 CN Haarlem

e-mail: tinekedldb@home.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.